STN EN ISO 3743-1: 2009 (01 1605), Akustika. Určovanie hladín akustického výkonu zdrojov hluku. Technické metódy pre malé prenosné zdroje v dozvukových poliach Časť 1 Porovnávacia metóda pre skúšobné miestnosti s tvrdými stenami (ISO 3743-1: 1994) - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3743-1: 2009