STN EN ISO 3743-1: 2009 (01 1605), Akustika. Určovanie hladín akustického výkonu zdrojov hluku. Technické metódy pre malé prenosné zdroje v dozvukových poliach Časť 1 Porovnávacia metóda pre skúšobné miestnosti s tvrdými stenami (ISO 3743-1: 1994) - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3743-1: 2009
Táto norma nahrádza EN ISO 3743-1 z marca 1997 v celom rozsahu. EN ISO 3743-1 z marca 1997 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Norma je nahradená normou STN EN ISO 3743-1 z mája 2011 v celom rozsahu
Keywords: normy