STN EN ISO 3743-2: 2009 (01 1605), Akustika. Určovanie hladín akustického výkonu zdrojov hluku. Technické metódy pre malé prenosné zdroje v dozvukových poliach Časť 2 Metódy pre špeciálne dozvukové skúšobné miestnosti (ISO 3743-2: 1994) - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3743-2: 2009