STN EN ISO 3743-2: 2009 (01 1605), Akustika. Určovanie hladín akustického výkonu zdrojov hluku. Technické metódy pre malé prenosné zdroje v dozvukových poliach Časť 2 Metódy pre špeciálne dozvukové skúšobné miestnosti (ISO 3743-2: 1994) - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3743-2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 3743-2 z mája 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Norma je nahradená normou STN EN ISO 3743-2 z októbra 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy