STN EN ISO 3741: 2009 (01 1607), Akustika. Určenie hladín akustického výkonu zdrojov hluku pomocou akustického tlaku. Presné metódy pre dozvukové miestnosti (ISO 3741: 1999 + Cor. 1: 2001). - Pobjecký, Ivan; Miklo, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3741: 2009