STN EN ISO 3741: 2009 (01 1607), Akustika. Určenie hladín akustického výkonu zdrojov hluku pomocou akustického tlaku. Presné metódy pre dozvukové miestnosti (ISO 3741: 1999 + Cor. 1: 2001). - Pobjecký, Ivan; Miklo, Dušan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3741: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 3741 z augusta 2001 v celom rozsahu. STN EN ISO 3741 z augusta 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ivan Pobjecký, Dušan Miklo. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Norma je nahradená normou STN EN ISO 3741 z mája 2011 v celom rozsahu
Keywords: normy