STN EN ISO 11546-2: 2009 (01 1611), Akustika. Určenie zvukovo-izolačných vlastností krytov Časť 2 Meranie v podmienkach in situ (na účely prevzatia a overovania vlastností) (ISO 11546-2: 1995) - Mihalčík, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11546-2: 2009