STN EN ISO 11546-2: 2009 (01 1611), Akustika. Určenie zvukovo-izolačných vlastností krytov Časť 2 Meranie v podmienkach in situ (na účely prevzatia a overovania vlastností) (ISO 11546-2: 1995) - Mihalčík, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11546-2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 11546-2 z apríla 1999 v celom rozsahu. STN EN ISO 11546-2 z apríla 1999 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ladislav Mihalčík. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy