STN EN ISO 3747: 2009 (01 1612), Akustika. Určenie hladín akustického výkonu zdrojov hluku pomocou akustického tlaku. Porovnávacia metóda in situ (ISO 3747: 2000). - Pobjecký, Ivan; Kozák, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a vibrácie; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 8 Akustika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN ISO 3747: 2009 a je vydaná so súhlasom ČNI, Česká republika
Táto norma nahrádza STN EN ISO 3747 z marca 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Pobjecký, Ján Kozák. Technická komisia: TK 21 Akustika a vibrácie, Technická normalizační komise: TNK 8 Akustika
Norma je nahradená normou STN EN ISO 3747 z júna 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy