STN EN ISO 9614-1: 2009 (01 1617), Akustika. Určenie hladín akustického výkonu zdrojov hluku pomocou akustickej intenzity Časť 1 Meranie v pevných bodoch (ISO 9614-1: 1993) - Mihalčík, Ladislav; Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9614-1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 9614-1 z júna 1999 v celom rozsahu. STN EN ISO 9614-1 z júna 1999 sa môže s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ladislav Mihalčík, Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy