STN EN ISO 9614-3: 2009 (01 1617), Akustika. Určenie hladín akustického výkonu zdrojov hluku pomocou akustickej intenzity Časť 3 Presná metóda na meranie skenovaním (ISO 9614-3: 2002) - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9614-3: 2009