STN EN ISO 9614-3: 2009 (01 1617), Akustika. Určenie hladín akustického výkonu zdrojov hluku pomocou akustickej intenzity Časť 3 Presná metóda na meranie skenovaním (ISO 9614-3: 2002) - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9614-3: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 9614-3 z júna 2004 v celom rozsahu. STN EN ISO 9614-3 z júna 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy