STN EN ISO 11201: 2009 (01 1619), Akustika. Hluk vyžarovaný strojmi a zariadeniami. Meranie emisných hladín akustického tlaku na pracovnom mieste a na iných presne vymedzených mietach. Technická metóda v prevažajúcom voľnom zvukovom poli nad rovinou odrážajúcou zvuk (ISO 11201: 1995 + Cor. 1: 1997). - Ploszek, Artuš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11201: 2009