STN EN ISO 11201: 2009 (01 1619), Akustika. Hluk vyžarovaný strojmi a zariadeniami. Meranie emisných hladín akustického tlaku na pracovnom mieste a na iných presne vymedzených mietach. Technická metóda v prevažajúcom voľnom zvukovom poli nad rovinou odrážajúcou zvuk (ISO 11201: 1995 + Cor. 1: 1997). - Ploszek, Artuš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11201: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 11201 + AC1 z decembra 1999 v celom rozsahu. STN EN ISO 11201 + AC1 z decembra 1999 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Artuš Ploszek. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Norma je nahradená normou STN EN ISO 11201 z februára 2011 v celom rozsahu
Keywords: normy