STN EN ISO 11205: 2009 (01 1619), Akustika. Hluk vyžarovaný strojmi a zariadeniami. Technická metóda na určenie emisných hladín akustického tlaku v podmienkach in situ na pracovnom mieste a na iných presne vymedzených miestach pomocou akustickej intenzity (ISO 11205: 2003). - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11205: 2009