The chemistry and biology of winemaking /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hornsey, Ian Spencer
Format: Book
Language:English
Published: Cambridge : Royal Society of Chemistry, c2007.
Subjects:
ISBN: 9780854042661 (viaz.)
Physical Description: xi, 457 s. : il., mp. ; 23 cm.
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

LEADER 01254nam a2200337 a 4500
001 000355912
005 20100216092459.0
008 060926s2007 xxkab e 001 0 eng d
FMT
020 |a 9780854042661 (viaz.) 
040 |a SVKKK  |b slo  |c SVKKK  |e AACR2 
041 0 |a eng 
044 |a xxk  |c GB 
072 7 |a 663  |x Priemysel nápojov. Kvasný priemysel. Priemysel pochutín  |2 konspekt 
080 |a 663.25  |2 2001 
080 |a (048.8)  |2 2001 
100 1 |a Hornsey, Ian Spencer 
245 1 4 |a The chemistry and biology of winemaking /  |c Ian Hornsey. 
260 |a Cambridge :  |b Royal Society of Chemistry,  |c c2007. 
300 |a xi, 457 s. :  |b il., mp. ;  |c 23 cm. 
504 |a Bibl. odkazy; menný register: s. 443-457 
650 0 7 |a vína  |2 SVKKKPH 
650 0 7 |a výroba vína  |2 SVKKKPH 
655 7 |a monografie  |2 SVKKKPH 
910 |a svkkk 
919 |a 978-0-85404-266-1 
998 |a BK 
SID |a Z39  |b Z39-JIB  |c ckx003317583 
Z30 1 |l SCK01  |l SCK01  |m BOOK  |1 SCKHL  |2 SK14  |b Sklad Pribinova prízemie  |3 IV.207300  |6 1013643  |q 20091214  |5 2720164099  |8 20091214  |f 70  |s Absenčne  |g 000053529  |h SCKHL  |z 53.30  |t 20200710  |u 1310  |w 000355912  |x 000010 
a02 0 |a 9780854042661 (viaz.) 
090 |g SCKHL  |k Sklad Pribinova prízemie  |a IV.207300  |j 1013643  |i 2720164099  |s Absenčne