STN EN ISO 12001: 2009 (01 1622), Akustika. Hluk strojov a zariadení. Pravidlá na tvorbu a prezentáciu skúšobných postupov na určovanie hluku (ISO 12001: 1996). - Pobjecký, Ivan; Mihalčík, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12001: 2009