STN EN ISO 12001: 2009 (01 1622), Akustika. Hluk strojov a zariadení. Pravidlá na tvorbu a prezentáciu skúšobných postupov na určovanie hluku (ISO 12001: 1996). - Pobjecký, Ivan; Mihalčík, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12001: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 12001 + AC z októbra 1999 v celom rozsahu. STN EN ISO 12001 + AC z októbra 1999 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ivan Pobjecký, Ladislav Mihalčík. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy