STN EN ISO 3745: 2009 (01 1634), Akustika. Určenie hladín akustického výkonu zdrojov hluku pomocou akustického tlaku. Presné metódy pre bezodrazové a polobezodrazové miestnosti (ISO 3745: 2003). - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3745: 2009