STN EN ISO 3745: 2009 (01 1634), Akustika. Určenie hladín akustického výkonu zdrojov hluku pomocou akustického tlaku. Presné metódy pre bezodrazové a polobezodrazové miestnosti (ISO 3745: 2003). - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3745: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 3745 z novembra 2004 v celom rozsahu. STN EN ISO 3745 z novembra 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Norma je nahradená normou STN EN ISO 3745 zo septembra 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy