STN EN ISO 4871: 2009 (01 1652), Akustika. Deklarovanie a overovanie hodnôt emisie hluku strojov a zariadení (ISO 4871: 1996). - Pobjecký, Ivan; Mihalčík, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4871: 2009