STN EN ISO 7235: 2009 (01 1671), Akustika. Laboratórne meracie postupy pre potrubné tlmiče a vzduchotechnické koncové jednotky. Vložený útlm, hluk prúdenia a celková tlaková strata (ISO 7235: 2003). - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 7235: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 7235 z decembra 2004 v celom rozsahu. STN EN ISO 7235 z decembra 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy