STN EN 1547 + A1: 2009 (06 5005), Priemyselné zariadenia na tepelné spracovanie. Skúšobný predpis pre hluk z priemyselných zariadení vrátane pridružených obslužných zariadení (Konsolidovaný text). - Drang, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1547: 2001 + A1: 2009