STN EN 1547 + A1: 2009 (06 5005), Priemyselné zariadenia na tepelné spracovanie. Skúšobný predpis pre hluk z priemyselných zariadení vrátane pridružených obslužných zariadení (Konsolidovaný text). - Drang, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1547: 2001 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1547 z decembra 2003 v celom rozsahu. STN EN 1547 z decembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Jozef Drang.
Keywords: normy