STN EN 746-3 + A1: 2009 (06 5011), Priemyselné zariadenia na tepelné spracovanie Časť 3 Bezpečnostné požiadavky na výrobu a používanie atmosférických plynov (Konsolidovaný text) - Čápka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 746-3: 1997 + A1: 2009