STN EN 746-3 + A1: 2009 (06 5011), Priemyselné zariadenia na tepelné spracovanie Časť 3 Bezpečnostné požiadavky na výrobu a používanie atmosférických plynov (Konsolidovaný text) - Čápka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 746-3: 1997 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 746-3 z januára 2000 v celom rozsahu. STN EN 746-3 z januára 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Michal Čápka.
Keywords: normy