STN EN ISO 5136: 2009 (12 3064), Akustika. Určenie akustického výkonu ventilátorov a iných ventilačných systémov vyžarovaného do potrubia. Metóda merania v potrubí (ISO 5136: 2003). - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5136: 2009