STN EN ISO 5136: 2009 (12 3064), Akustika. Určenie akustického výkonu ventilátorov a iných ventilačných systémov vyžarovaného do potrubia. Metóda merania v potrubí (ISO 5136: 2003). - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 5136: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 5136 z apríla 2004 v celom rozsahu. STN EN ISO 5136 z apríla 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy