STN EN 1756-2 + A1: 2009 (27 5012), Zdvíhacie čelá. Plošinové čelá používané na kolesových vozidlách. Bezpečnostné požiadavky Časť 2 Zdvíhacie čelá pre cestujúcich (Konsolidovaný text) - Mihálik, Dušan; Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1756-2: 2004 + A1: 2009