STN EN 1756-2 + A1: 2009 (27 5012), Zdvíhacie čelá. Plošinové čelá používané na kolesových vozidlách. Bezpečnostné požiadavky Časť 2 Zdvíhacie čelá pre cestujúcich (Konsolidovaný text) - Mihálik, Dušan; Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia a žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1756-2: 2004 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1756-2 z apríla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dušan Mihálik, Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia a žeriavy
Keywords: normy