STN EN 14010 + A1: 2009 (27 5013), Bezpečnosť strojov. Zariadenia s motorickým pohonom na parkovanie motorových vozidiel. Požiadavky na bezpečnosť a elektromagnetickú kompatibilitu pri konštruovaní, výrobe, montáži a uvádzaní do prevádzky (Konsolidovaný text). - Mihálik, Dušan; Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14010: 2003 + A1: 2009