STN EN 14010 + A1: 2009 (27 5013), Bezpečnosť strojov. Zariadenia s motorickým pohonom na parkovanie motorových vozidiel. Požiadavky na bezpečnosť a elektromagnetickú kompatibilitu pri konštruovaní, výrobe, montáži a uvádzaní do prevádzky (Konsolidovaný text). - Mihálik, Dušan; Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia a žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14010: 2003 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 14010 z decembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dušan Mihálik, Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia a žeriavy
Keywords: normy