STN EN 15583-1: 2009 (27 8322), Zariadenia zimnej údržby. Snehové pluhy Časť 1 Opis výrobku a požiadavky - Volčko, Vladimír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15583-1: 2009
Spracovateľ: Vladimír Volčko. Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Keywords: normy