STN EN 60079-10-1: 2009 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 10-1 Určovanie priestorov. Výbušné plynné atmosféry - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60079-10-1: 2009