STN EN 60079-10-1: 2009 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 10-1 Určovanie priestorov. Výbušné plynné atmosféry - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60079-10-1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 60079-10 z apríla 2004 v celom rozsahu. STN EN 60079-10 z apríla 2004 sa môťe súbežne s touto normou používať do 1.3.2012
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy