STN EN 61558-2-13: 2009 (35 1330), Bezpečnosť transformátorov, tlmiviek, napájacích zdrojov a podobných výrobkov na napájacie napätia do 1 100 V Časť 2-13 Osobitné požiadavky a skúšky na autotransformátory a napájacie zdroje so zabudovanými autotransformátormi - Jurík, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61558-2-13: 2009