STN EN 62271-100: 2009 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 100 Vysokonapäťové vypínače na striedavý prúd - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-100: 2009