STN EN 60745-2-19: 2009 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-19 Osobitné požiadavky na lametovačky (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-19: 2009