STN EN 60745-2-19: 2009 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-19 Osobitné požiadavky na lametovačky - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60745-2-19: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 60745-2-19 z mája 2006 v celom rozsahu
SPracovateľ: Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy