STN EN 10058-2: 2009 (42 0937), Ploché výrobky z ocelí na tlakové nádoby a zariadenia Časť 2 Nelegované a legované ocele na vyššie teploty - Kunert, Ľubomír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10028-2: 2009