STN EN 10028-3: 2009 (42 0937), Ploché výrobky z ocelí na tlakové nádoby a zariadenia Časť 3 Normalizačné žíhané zvariteľné jemnozrnné ocele - Kunert, Ľubomír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10028-3: 2009