STN EN 10028-3: 2009 (42 0937), Ploché výrobky z ocelí na tlakové nádoby a zariadenia Časť 3 Normalizačné žíhané zvariteľné jemnozrnné ocele - Kunert, Ľubomír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10028-3: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 10028-3 z marca 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľubomír Kunert. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy