STN EN 10028-4: 2009 (42 0937), Ploché výrobky z ocelí na tlakové nádoby a zariadenia Časť 4 Ocele legované niklom so stanovenými vlastnosťami pri nízkych teplotách - Kunert, Ľubomír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10028-4: 2009