STN EN 10028-6: 2009 (42 0937), Ploché výrobky z ocelí na tlakové nádoby a zariadenia Časť 6 Zvariteľné zošľachtené jemnozrnné ocele - Kunert, Ľubomír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10028-5: 2009