STN EN 15093: 2009 (433010), Bezpečnosť strojov. Bezpečnostné požiadavky na valcovne na ploché valcovanie za tepla. - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15093: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15093 z apríla 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy