STN EN ISO 659: 2009 (46 2320), Olejnaté semená. Stanovenie množstva oleja (Referenčná metóda) (ISO 659: 2009). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 659: 2009