STN EN 703 + A1: 2009 (47 0068), Poľnohospodárske stroje. Stroje na nakladanie, miešanie a/alebo sekanie a dávkovanie siláže. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Skála, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 703: 2004 + A1: 2009