STN EN 703 + A1: 2009 (47 0068), Poľnohospodárske stroje. Stroje na nakladanie, miešanie a/alebo sekanie a dávkovanie siláže. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Skála, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 703: 2004 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 403 z januára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Skála. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Keywords: normy