STN EN 12965 + A2: 2009 (47 0315), Poľnohospodárske a lesnícke stroje a traktory. Hnacie hriadele na odber energie a ich kryty. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Skála, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12965: 2003 + A2: 2009