STN EN 12965 + A2: 2009 (47 0315), Poľnohospodárske a lesnícke stroje a traktory. Hnacie hriadele na odber energie a ich kryty. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Skála, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12965: 2003 + A2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 12965 z mája 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Skála. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Keywords: normy